سوپ مرغ کاربردهای زیادی دارد اما گاهی اوقات مزه آن تکراری میشود و اشتیاقی برای خوردن آن نمیماند پس باید به فکر دستور پختی جدید باشید.
این سوپ با مرغ خوشمزه میشه اما اگه سبزی خوار هستید میتونید مرغ رو حذف کنید و به جای مرغ از ساقههای سبزیجات استفاده کنید. مواد این غذا رو باید از قبل آماده کنید.
مثلا سبزیجات رو خرد کنید و مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. این دستور سوپ که ترکیبی از چغندر، کلم، هویج و سیب زمینی با زنجبیل و خامه ترش هست به قدری خوشمزه ست که حتی اگه به چغندر علاقه نداشته باشید عاشق این سوپ میشید.
مواد لازم:
- ½ پیاز
- ۴ حبه سیر
- ۲ عدد ساقه کرفس
- ½ کلم کوچک (سفید یا قرمز)
- ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
- ۱-۲ عدد هویج
- ۲ الی ۳ عدد چغندر
- ۲ عدد سینه مرغ
- ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
- نمک به مقدار لازم
- ۳ الی ۴ پیمانه آب مرغ
- ۲ قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
- آب یک عدد لیمو
- خامه ترش برای تزئین
در گوناگون95همراه ما باشید.
طرز تهیه:
ابتدا سبزیجات را آماده کنید. پیاز را از وسط دو نیم کنید و خلالی خرد کنید.
سپس حبههای سیر را پوست گرفته و خرد کنید. ساقههای کرفس را هم خرد کنید.
یک عدد کلم قرمز را نصف کرده و همانند تصویر خرد کنید. خرد شده کلم باید به اندازه ۴ پیمانه باشد.
سیب زمینیها را پوست گرفته و خلالی و نازک خرد کنید.
سپس هویجها را درست مثل سیب زمینیها به شکل خلالی خرد کنید.
چغندرها را پوست گرفته و مثل سیب زمینی خلالی خرد کنید.
ماجرای خانم بازیگر و راز صافی و زیبایی صورتش!
در این جا از ۲ عدد چغندر بزرگ (حدود ۴ پیمانه) استفاده شده اما بهتر است ۳ عدد چغندر کوچک استفاده کنید. چون چغندرهای کوچک شیرین تر هستند.
اکنون که تمام سبزیجات آماده شده اند شروع به پخت سوپ میکنیم.
سوپ سبزیجات
روغن زیتون را داخل قابلمه داغ کنید.
به مدت ۲ الی ۳ دقیقه پیازها را در روغن زیتون تفت میدهیم تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند.
سپس سیر و کرفس را اضافه میکنیم و کمیتفت میدهیم.
باقیمانده سبزیجات چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
نمک و فلفل به مقدار دلخواه اضافه میکنیم.
سپس آب مرغ را اضافه میکنیم. (اگر دوست داشته باشید میتوانید به جای آب مرغ آب سبزیجات اضافه کنید) و منتظر میشوید تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا سوپ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد.
زمانی که سوپ در حال پختن است میتوانید مرغ را آماده کنید. روی مرغها کمینمک و فلفل بزنید، داخل تاوه کمیروغن زیتون بریزید و مرغها را داخل تاوه قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه درب تاوه را ببندید تا مرغها بپزد.
بعد از این که مرغ آماده شد آن را با چنگال ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.
بعد از این که سبزیجات پخته شدند شوید تازه، سرکه سیب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در صورت نیاز کمیهم نمک به آن بزنید.
اکنون سوپ ما آماده است روی آن را با خامه ترش و کمیشوید تازه تزئین کرده و میل کنید.
منبع: my23.food.blog